Wie zijn we?

Up Your Life

Op zoek naar een gezonder, relaxter leven !

AngiS

 

 

Heb jij dat ook al wel eens gehad?

Je praat, chat, whatsapped, twittert, skypt, ... met iemand en het is precies of je die persoon al jaren kent. Er is  een klik. Het is precies of je al heel je leven bevriend bent, of zelfs al veel langer???  Je praat honderduit, zit op dezelfde golflengte, hebt dezelfde interesses, muziek ( Anastacia !! ), ...  er is een zielsband.

Geweldig toch!


Dat hadden wij dus ook.

Een hele speciale, warme liefdevolle vriendschap. 

Sinds 2011 zijn we hartsvriendinnen voor het leven.
We waren allebei op zoek naar meer rust, zowel innerlijk als lichamelijk. Naar vrijheid, naar een gezondere levensstijl, ...

We stonden open voor alles wat op ons pad kwam.

Allebei hadden we interesse in Reiki, het boeide ons enorm.

Samen hebben we onze Reiki I en Reiki II gehaald. Een nieuwe wereld ging voor ons open. We wilden verder groeien en hebben nog allerlei cursussen gevolgd, over edelstenen en Chakra's, ...

We zijn gaan mediteren, ...

Het bracht ons rust!Onze zoektocht bracht ons hele mooie dingen


In 2013 maakten we kennis met Netwerkmarketing. We werden enthousiast over de producten van Forever Living Products. We zijn deze producten, puur uit enthousiasme, gaan aanbevelen en konden zo een team uitbouwen. De business staat op een laag pitje maar tot op vandaag, al meer dan 5 jaar drinken we elke dag een shotje pure Aloe Vera en zijn we enthousiaste gebruikers van deze producten. Mooie mensen kwamen op ons pad, en daar zijn we nog steeds dankbaar voor. 

We zijn en blijven ambassadeurs van Forever Living Products en zeker van Netwerkmarketing in het algemeen.


In 2013 werd Up Your Life geboren.

Onze missie is kort gezegd, andere mensen hun leven helpen gezonder, gemakkelijker en relaxter te maken. Dus meer rust in je lijf, je hoofd en je leven!

En dit met producten en tools waar we zelf eerst de voordelen van ervaren hebben. En daardoor heel enthousiast werden.Eind 2017 kwamen er nog een aantal mooie producten op ons pad.

Heel enthousiast werden we oa van de luchtfilter en het waterfiltersysteem van Puritii. 2018, een jaar van zoeken naar ...


In 2018 besloten we om samen een cursus Massagetherapeut te gaan volgen. Het was best pittig om alles over het menselijk lichaam, weliswaar met de Latijnse benamingen, te leren. Met enige trots kunnen we zeggen dat we deze opleiding met succes hebben afgewerkt.

Je kan dus ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, women only.


We zetten ons ook graag in voor het goede doel. Zo besloten we om granola gaan te bakken tvv van Levensloop Tessenderlo, Stichting tegen kanker.

Het was van in het begin een succes. Hoeveel kg we juist gebakken hebben, weten we niet, maar het bracht wel een kleine 2000 euro op.

Zo kregen we fans, die het jammer vonden dat de actie afliep. Omdat we het leuk vonden om te doen, zijn we ermee verdergegaan.

Het werd een  leuke zoektocht. Een zoektocht naar de juiste verpakking, de aanpak? 

Met trots kunnen we zeggen dat AngiS Home Made, een nieuwe tak van Up Your Life geboren werd.

Ondertussen hebben we al 9 verschillende mixen in de aanbieding. Onze aanpak is zo vers mogelijk, dus bakken we enkel op bestelling.


Ook Access Counsciousness kwam op ons pad. Door omstandigheden waren we allebei, ja allebei, in een burn-out terecht gekomen. De ene zat er wat dieper in dan de andere, maar dat er iets aangedaan moest worden stond wel vast. Zo zochten we hulp bij een bevriende therapeute. Zij hielp ons met de juiste keuze van enkele natuurlijke supplementen, maar vooral met de zoektocht naar de oorzaak. Je lichaam wil je al jaren iets zeggen, maar je hebt nooit goed willen luisteren. Nu was het vijf voor twaalf en hadden we geen keuze meer. Dus het was de moment om te gaan luisteren. Je kan dan op zoek gaan naar de oorzaken en de mogelijke oplossingen. Hoe ga je werken aan trauma's, onverwerkte emoties, stress situatie's, .... Je kan er over gaan praten, therapieën gaan volgen, enz., ... voor elk wat wils.

Maar toevallig, en toeval bestaat niet, kwam zo Access op ons pad.

Het heeft ons allebei geholpen, we zijn er sterker uitgekomen. We hebben er veel uit geleerd.

Het zal je dan ook niet verwonderen dat we ons hier in zijn gaan verdiepen. 


2019, een nieuwe start ... een verdere uitbouw van Up Your Life!


AngiS Home Made werd gelanceerd. Onze webshop is klaar.


Begin februari zijn we een Access Class gaan volgen. Vanaf nu kan je bij ons terecht om je bars te laten lopen.

In de toekomst zijn we van plan om zelf classes te gaan geven. Zodat iedereen het kan leren toepassen.


Begin april staat er nog een nieuwe cursus op het programma, nl. Lymfedrainage. 


1 juni 2019, update!


Ondertussen hebben we ook een tweede Access Bars Class gevolgd en zijn we bijna klaar om zelf Classes te mogen geven.

Dus wil je zelf Access Bars leren geven? Nog even geduld, maar blijf ons zeker volgen.


Ook de geplande cursus Manuele Lymfedrainage therapeut hebben we met glans afgerond. Vanaf nu kan je bij ons dus ook terecht voor deze speciale, zachte massagevorm. Ontdek er alles over op de pagina ' Tijd voor jou'.We zijn steeds op zoek naar meer mogelijkheden om mensen te gaan helpen.


2020, wat is er ondertussen veel veranderd!


In september waren we het echt zat. Nu was het tijd om iets aan onze gezondheid te doen. Zo kon het niet langer. We gingen opnieuw ondersteuning halen bij een bevriende therarpeute, Katinka. Zij had ons eind 2018 al geholpen met onze burn-out. Zij begeleid mensen met een hormoonbalancerend plan. Onze hormonen zijn immers de dirigent van wat er in ons lichaam gebeurt. Je kan maar beter rekening houden met het orkest van hormonen als je wil afvallen. Oktober 2019 startte we samen aan een eerste fase. Ondertussen zijn we aan een derde fase bezig. We voelen ons zoveeeeel beter en zijn ook al zo'n 15 kg lichter. Wat nog belangrijker is, is dat ons vetpercentage en visceraal vet  gedaald zijn, ons metabolisme in rust gestegen is en dit zonder onze spiermassa af te breken. We zijn dus goed op weg.

Wat betekende dit voor onze webshop en andere diensten?

Onze andere diensten, zoals massage, Access Cousnciousness, zijn geparkeerd in een zijstraat.

Onze webshop met gezondere alternatieven is gegroeid. We moesten immers zelf op zoek naar suikervrije bouillon, gezonde crackers, alternatief voor koffie en andere producten. Dat was geen makkelijke zoektocht. Maar er zijn wel mooie samenwerkingen ontstaan hierdoor. Samenwerkingen met bedrijven uit België en Nederland, dus kort bij huis. Met mensen die met passie hun product in de markt brengen. We zijn er terecht fier op!


Breng dus zeker een bezoekje aan onze webshop!  Wat vinden onze klanten van ons?
Hier is ruimte voor de mening van onze klanten.

Onder het motto, ben je tevreden vertel het verder, heb je vragen of opmerkingen, vertel het ons!

Wil je iets kwijt? Stuur ons een mailtje.

OMG!

De Poppy Pom ....

zooooo lekker! Zalig!

Els

Jullie granola is super!


Jessica

Geniet van elke dag!

Up Your Life vof


Sigried 0475 49 47 85

Angelique 0478 95 88 30

Angis@upyourlife.be

Copyright © All Rights Reserved